Björns trädgård Medborgarplatsen | Öppna förskolanLokaler: 7 poäng
Ett rätt stort rum utan krusiduller. Mjuka plastmattor i mitten bildar ett barnvänligt underlag. Bra med lekyta.

Öppettider: 5 poäng
Onsdagar och torsdagar 9.00-13.00 är hyfsat.

Leksaker: 6 poäng
För få, men de som finns var det bra variation på och fräschör.

Personal: 3 poäng
Vid besökstillfället fanns ingen personal och ingen information om var de var. Enligt en återkommande besökare är dock personalen mycket bra, vilket drar upp betyget något.

Fika och mat: 1 poäng
Endast kaffe och te. Kaffet var ljummet.

Summa: 22 av 50Katastrofalt fikaAlltid kul med en sån här

Rätt stort rum med mycket lekyta

Extrarum för tv-tittande vid behov


>> Mer information

2 kommentarer:

 1. Hej Öppnisfarsan! Just den dagen då du besökte min Öppna Förskola i Björns trädgård var jag på vidareutbildning. Mitt mål är att förskolan ska vara öppen även om jag inte är där, det är ju en träffpunkt för barn och föräldrar. Av den anledningen var fikat inte som det brukar vara samt alla leksaker var inte framme. Det kan heller inte alltid bli någon sångsamling av förklarliga skäl. Sådana dagar är det Parklekspersonalen som även försöker hinna med Öppna Förskolan. Så därför är du och ditt barn varmt välkomna tillbaka för att fika, leka med allt material, måla eller arbeta med lera samt vara med på min sångstund. Hälsningar Birgitta, förskollärare Öppna Förskolan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Birgitta! Jag förstår, vilken osis att jag kom just den dagen och att det inte fanns någon information om att du var borta eller någon annan personal som syntes till. Om det funnits någon information om orsaken så hade jag inte betygsatt det besöket, men nu var det ingen som visste varför ingen var där. Men det låter ändå jättebra att du har öppet även när du inte är där.

   Egentligen baserar jag alla besök på det första besöket, så att det ska bli rättvist, men jag ska försöka komma förbi någon dag och testa en vanlig dag också så kan jag komplettera betyget. (Vi har varit tillbaka på parkleken några gånger också)

   Radera